19 Μαΐου, 2024

Κάλεσμα Πέμπτη 23/5/24 Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) ώρα 10:30 πμ

Πέμπτη 23/5/24 Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) ώρα 10:30 πμ

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο Κεντρικό και στην πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών, άλλα όχι για να στηρίξουμε τα προεκλογικά – κομματικά «παιχνίδια» των παρατάξεων του διορισμένου προεδρείου του ΣΣΕΤΕ, ούτε για να τους δώσουμε άλλοθι για την μέχρι τώρα εγκληματική αδράνειά τους και την αντιδημοκρατική και δυσλειτουργική επιλογή του δικαστικού διορισμού τους.

 ·       Συμμετέχουμε για να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση να νομοθετήσει:

·       Κατάργηση της μείωσης κατά 33% της επικούρησης.

·       Κατάργηση της απαγόρευσης αυξήσεων στην επικουρική σύνταξη

·       Τη διαφορά του 33% να πληρώσει η ΕΤΕ

 ·       Συμμετέχουμε για να διεκδικήσουμε από την ΕΤΕ:

·   Να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τον ΛΕΠΕΤΕ, σύμφωνα με τον κανονισμό του.

Καλούμε την ΟΣΤΟΕ να συμβάλλει στη διεκδίκηση από την κυβέρνηση υλοποιώντας την απόφαση του πρόσφατου 42ου συνεδρίου της Ομοσπονδίας που  ζητά: «Να μην εφαρμοστεί η περικοπή κατά 33% από 1/1/2025 της επικούρησης που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας και να καταργηθεί η απαγόρευση του νόμου για μελλοντικές αυξήσεις.  Να τηρηθούν στο ακέραιο οι συμβατικές υποχρεώσεις της Εθνικής Τράπεζας προς τους συνταξιούχους για τον Λογαριασμό Επικούρησης Προσωπικού ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ)».

Ο δρόμος των αγωνιστικών διεκδικήσεων, με τη συμμετοχή των συναδέλφων, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, είναι αναγκαίος, διότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει αποτελέσματα.

Αναγκαία κατά τη γνώμη μας, εξαιτίας και των συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων που έχει το διορισμένο από το δικαστήριο Δ.Σ., είναι και η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα από συναδέλφους που μέχρι σήμερα έχουν υπερασπιστεί με συνέπεια, συνέχεια και ανιδιοτέλεια τα δίκαια αιτήματά μας.

Αγωνιστικός Συντονισμός Δράσεων Συνταξιούχων ΕΤΕ

Συντονιστική Επιτροπή

Συντονιστική Επιτροπή Αγωνιστικού Συντονισμού Συνταξιούχων ΕΤΕ

Κάλεσμα Πέμπτη 23/5/24 Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) ώρα 10:30 πμ

Πέμπτη 23/5/24 Πλ. Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) ώρα 10:30 πμ Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση στο Κεντρικό και στην πορεία στο Υπουργείο Οικονο...